Francja elegancja!

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!


Kuchnia francuska, w tym także desery, słynie nie tylko z wybornego smaku, ale też z pięknej formy podania dań. Proponowany przez Pawła Małeckiego minitorcik migdałowy „Paris” jest wprost stworzony do tego, by zachwycać żołądki i oczy gości na wytwornych przyjęciach. Ale na odrobinę elegancji można pozwolić sobie nie tylko od święta! Francuskie brioche z czekoladą to słodkie bułeczki, które śmiało można podać na śniadanie podczas leniwego, rodzinnego weekendu. Jeśli chcecie wiedzieć, jak je zrobić, koniecznie przeczytajcie przepis naszego cukiernika!

Minitorcik migdałowy "Paris"

Minitorcik migdałowy

Francuskie brioche z czekoladą

Francuskie brioche z czekoladą

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!