babeczki cynamonowe z kremem czekoladowym
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

babeczki: Wszystkie składniki poza czekoladą zmiksować do gładkości. Wymieszać z czekoladą. Napełnić papilotki do muffinek do połowy wysokości. Piec w temperaturze 170 stopni C ok. 20 minut. Ostudzić. krem: Masło utrzeć do białości. Stopniowo dodawać cukier puder, miksując. Następnie po łyżeczce dodawać serek starając się nie miksować za długo. Dodać kakao, zmiksować, lub masę podzielić i do części dodać kakao, a do pozostałej masy barwniki. Schłodzić w lodówce ok. 30 minut. Nałożyć do rękawa z ozdobną końcówką i dekorować. Można też wyciskać z woreczka foliowego z odciętym rogiem.
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!