Jajka faszerowane awokado
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Jajka gotujemy na twardo, a następnie studzimy i obieramy. Jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka i przekładamy je do blendera. Dodajemy miąższ awokado, sok z cytryny i całość miksujemy na gładką masę. Cebulę drobno siekamy i dodajemy do masy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotową masą napełniamy połówki białka. Dekorujemy posiekaną natką pietruszki.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • magda magda
    1223 dni temu
    Pyszne =)

    odpowiedz

  • Magika Magika
    1400 dni temu
    Zrobiłam na urodziny córki, goście byli oczarowani. Polecam

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram