Sałatka bez majonezu - przepisy i pomysły (str. 2):
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Sałatka makaronowa z cukinią
Prosta i smaczna sałatka, w której połączysz smak pieczonej cukinii, najlepszego makaronu i świeżych pomidorów. Sięgnij po słoneczny, włoski przepis od Darii, przygotuj obiad dla rodziny lub danie, które podasz na przyjęciu.

Tabbouleh z trzech rodzajów kaszy
Wypróbuj tabbouleh z trzech rodzajów kaszy według przepisu Darii. To pyszne i pożywne danie!

Sałatka grecka z makaronem z cukinii
Wypróbuj przepis na sałatkę grecką w innej odsłonie! Prawie identyczne składniki z dodatkiem makaronu z cukinii nabierają nowego charakteru.

Kasza bulgur z awokado, pomidorkami cherry i jajkiem
Zobacz, jaki pomysł na świąteczną sałatkę z jajem ma Daria Ładocha! Baza to kasza bulgur, awokado, pomidorki cherry i cytrusowo-ziołowy dressing.
.webp)
Kolorowa sałatka warzywna
Łatwa i szybka w wykonaniu sałatka warzywna z kiełkami, żółtym serem i pysznym dressingiem. Wypróbuj!

Sałatka z rukoli i szpinaku z serem halloumi
Przygotuj sałatkę, która smakiem przypomni Ci greckie wyspy. Rukola, szpinak i ser halloumi w roli głównej!

Letnia sałatka szparagowa
Garden party w gronie znajomych? Warto przekąsić coś lekkiego: szparagi skropione sosem winegret, z pomidorami i bagietką!

Duszone warzywa z fasolką i ziemniakami z dodatkiem fety
Greckie danie na bazie warzyw, któremu charakteru dodaje słony ser feta. Lekkie, sycące i naprawdę łatwe w przygotowaniu!

Pożywna sałatka z kiwi, bananami i pomidorami
Niebanalne połączenie warzyw, owoców oraz orzechów polanych miodowo-cytrynowym sosem – idealne nie tylko jako dodatek!

Sałatka caprese z bagietką i cytrynowym dressingiem
Ciekawy pomysł na wykorzystanie pieczywa. Prosta, kilkuskładnikowa, bardzo smaczna sałatka w stylu włoskim!

Sałatka z fasoli i awokado
Ta wiosenna kompozycja kolorystyczna na talerzu to nie tylko zdrowy, ale również pyszny sposób na lekką przekąskę!

Sałatka z roszponki i pomidorów
Sałatka chlebowa z pomidorami, roszponką i greckim serem to danie, które pozwoli Ci wykorzystać nawet czerstwe pieczywo.
