Sos beszamelowy
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

W garnku rozpuszczamy 70 g masła. Dodajemy mąkę, podsmażamy i wlewamy mleko. Całość energicznie mieszamy i gotujemy przez mniej więcej 4 minuty.

Na koniec dodajemy pieprz, gałkę muszkatołową i minimalną ilość soli, ponownie mieszamy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Gość Gość
    1024 dni temu
    Idealny przepis :D użyłam go do zapiekanki makaronowej :) Serdecznie polecam

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1582 dni temu
    Beznadziejny przepis bez dosypania mąki nie zgęstnieje

    odpowiedz


Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!