Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Gotujemy jajka
Jajka gotujemy na twardo. Cebule dymki oczyszczamy i kroimy w cienkie krążki. Rzeżuchę obcinamy. Serek grani doprawiamy solą, skórką z cytryny i pieprzem cytrynowym. Smarujemy nim wrapy.
Krok 2: Zwijamy wrapy
Jajka obieramy ze skorupki i kroimy w cienkie plasterki. Wrapy obkładamy łososiem, jajkiem, rzeżuchą i krążkami cebuli dymki. Szczelnie zwijamy i kroimy w poprzek na pół.
Zobacz podobne
przepisy
Wrapy z sałaty z tofu
Wrapy z sałatą i tofu to nasza propozycja na szybką przekąskę w ciągu dnia!
Wrapy z krewetkami i warzywami z masłem cytrynowym
Wrapy z krewetkami, warzywami oraz masłem cytrynowym – pyszna propozycja obiadu!
Wrapy z szynką i mango
Wrapy z szynką i mango to świetna propozycja dania, które zabierzesz na piknik lub drugie śniadanie do pracy!
Wrapy z kurczakiem i chrupiącymi warzywami
Znudziły Ci się kanapki na drugie śniadanie? Przygotuj pyszne tortille z kurczakiem i kolorowymi świeżymi warzywami!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Zielone szparagi w chrupiącej panierce z szynki i parmezanu podawane z jajkami w koszulkach
- Wrapy z szynką i mango
- Bezglutenowe pancakes z musem jabłkowym
- Wrapy z sałaty z tofu
- Babeczki pomidorowe z mozzarellą
- Sałatkowe wrapy
- Kanapka z pstrągiem z rzodkiewką i rzeżuchą
- Burger z pasztetem i surówką coleslaw
- Indyjskie chlebki chapatti
- Tortilla z jajkiem i bekonem
- Szakszuka
- Śniadaniowy chlebek marchewkowy
- Kotleciki z tofu
- Twarożek z rzodkiewkami
- Wrap z łososiem i warzywami
Komentarze (0)