szparagi pieczone z szynką
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

pieczenie

układamy na kawałkach masła, lekko solimy i pieczemy przez 5 minut, następnie wyjmujemy blachę z piekarnika, obracamy szparagi na drugą stronę i pieczemy przez kolejne 3 minuty.

dodanie szynki i jajek

Następnie wysuwamy blaszkę, szparagi posypujmy pokrojoną szynką, wbijamy jajka lekko posolone i zapiekamy jeszcze 2-3 minuty.

degustacja

Danie posypujemy posiekanym koperkiem, nalewamy lampkę białego wina i delektujemy się wspaniałym smakiem szparagowego sezonu!:)

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!