Precel z szynką

Karol Okrasa

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ

  • patelnię grillową
  • piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PODPIEKAMY PRECEL NA PATELNI

Precel przekrawamy, smarujemy masłem i podpiekamy na patelni grillowej.

KROK 2: ZAPIEKAMY PRECEL W PIEKARNIKU

Ser i suszone pomidory siekamy drobno. Układamy na preclu i zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C, aż ser się rozpuści.

KROK 3: SKŁADAMY PRECEL

Na preclu układamy plastry szynki i liście sałaty. Składamy i podajemy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!