Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- patelnię grillową
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PRECEL NA PATELNI
Precel przekrawamy, smarujemy masłem i podpiekamy na patelni grillowej.
KROK 2: ZAPIEKAMY PRECEL W PIEKARNIKU
Ser i suszone pomidory siekamy drobno. Układamy na preclu i zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C, aż ser się rozpuści.
KROK 3: SKŁADAMY PRECEL
Na preclu układamy plastry szynki i liście sałaty. Składamy i podajemy.
Zobacz podobne
przepisy
Maślane rogaliki
Sięgnij po przepis Pawła na maślane rogaliki i ciesz się prostotą domowych wypieków. Smakują i pachną wybornie!
Kanapka z polędwicą i jajkiem
Coś znacznie więcej niż zwykła bułka z szynką! Wypróbuj przepis Karola na kanapkę z polędwicą i jajkiem w koszulce – sprawdzi się na imprezach, a kolację zamieni w małą ucztę!
Domowe precle z czarnuszką
Zawijaj i piecz – z przepisem Kingi na domowe precle to sama przyjemność! Idealne ciasto i chrupka posypka z czarnuszki lub sezamu połączą się w pysznym wypieku!
Bajgle z różowym serkiem, łososiem i awokado
Każdy dzień rozpoczęty takim śniadaniem musi być udany! Przygotuj (dla siebie lub bliskiej osoby) śniadaniowe bajgle z różowym serkiem i dodatkami. Będzie pożywnie i pysznie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ryba po japońsku
- Domek z piernika
- Świąteczne pierniczki
- Golonka pieczona po bawarsku
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Sernik piernikowy
- Ciasto na pierogi
- Ciasto marchewkowe
- Pieczona ryba po grecku
- Śledzie po kaszubsku
- Uszka z grzybami
- Pierniki
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Wegańska ryba po grecku
- Zupa grzybowa z makaronem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)