Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- patelnię grillową
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PRECEL NA PATELNI
Precel przekrawamy, smarujemy masłem i podpiekamy na patelni grillowej.
KROK 2: ZAPIEKAMY PRECEL W PIEKARNIKU
Ser i suszone pomidory siekamy drobno. Układamy na preclu i zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C, aż ser się rozpuści.
KROK 3: SKŁADAMY PRECEL
Na preclu układamy plastry szynki i liście sałaty. Składamy i podajemy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledź w oleju
- Kutia
- Pierniki
- Golonka pieczona po bawarsku
- Sałatka gyros
- Spaghetti carbonara
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Świąteczne pierniczki
- Uszka z grzybami
- Łazanki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Sernik pistacjowy
- Burek ze szpinakiem
- Przekąski sylwestrowe
- Pieczona ryba po grecku
- Ciasto na pierogi
- Klasyczna sałatka grecka
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)