Domowa pasta jajeczna
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Komentarze (11)

Avatar
  • Gość Gość
    197 dni temu
    Ej a ile czasu i w jaki sposób można ją przechowywać?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    197 dni temu
    Pastę jajeczną można przechowywać do 3 dni. Smacznego! :)
  • Tadek niedojadek Tadek niedojadek
    212 dni temu
    takiej prostej szukalem , nie bylem pewny jedynie musztardy ale to pewnie vciekawy pomysl

    odpowiedz

  • Gość Gość
    423 dni temu
    ale ile tego majonezu dodac

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    423 dni temu
    Tak, jak podano jest w przepisie - 2 łyżki :)
  • Gość Gość
    402 dni temu
    wszystko jest napisane ;)
  • Gość Gość
    400 dni temu
    też się zastanawiam
  • _Ane_ka_ _Ane_ka_
    387 dni temu
    z boku masz liste składników jeśli dalej nie widzisz wklejam SKŁADNIKI jajka – 10 szt. świeży szczypiorek – ½ pęczka majonez – 2 łyżki musztarda – 1 łyżeczka sól – do smaku pieprz czarny, mielony – do smaku
  • Paulina Paulina
    378 dni temu
    2 łyżki, tak jest napisane na liście składników (na lewo od zdjęcia).
  • Gość Gość
    378 dni temu
    2 łyżki
  • Gość Gość
    362 dni temu
    Pisze dwie łyżki

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!