Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Poznaj przydatne informacje na temat gotowania! Triki kulinarne, wpisy blogowe czekają na Ciebie w Kuchni Lidla!
Przenieś się do słonecznej Grecji i spróbuj intensywnie orzechowego ciasta z ponczem pomarańczowym i kremem.
Spróbuj ciasta drożdżowego ze słodkimi figami, kwaśną żurawiną i kremem z serka mascarpone. Goście będą oczarowani.
Poznaj słodkie oblicze hiszpańskiej kuchni. Dowiedz się, jak przygotować katalońską tartę wg przepisu Pawła Małeckiego.
W Cukierni Lidla serwujemy puszysty biszkopt z musem z truskawek, bitą śmietaną i borówkami. Chcesz kawałek?
Śliwka z cynamonem to jedno z połączeń smakowych, które zasługują na miano flagowych. Zapraszamy do przetestowania.
Masz wolny kwadrans? To świetnie, bo właśnie tyle zajmuje przygotowanie ciasta z morelami i żurawiną.
Masz ochotę na smak i aromat włoskich wypieków? Koniecznie wypróbuj przepisy Pawła Małeckiego!
Ciasto chałwowe z truskawkami czy tradycyjne ciasteczka orzechowe? Oba przepisy zabiorą Cię na greckie wakacje!
Dobrej jakości twaróg to podstawa do przygotowania tarty serowo-jabłkowej lub poduszeczek z brzoskwiniami. Skusisz się?
Deser nie musi powodować wyrzutów sumienia. Tym razem Cukiernia Lidla będzie fit: wolisz ciastko czy deser ze słoiczka?
Święta tuż, tuż, zatem najwyższa pora przetestować wielkanocne propozycje Cukierni Lidla: bułeczki i roladę makową.
Ciasto drożdżowe czy biszkoptowe? Niezależnie od tego, co preferujesz, mamy coś, co spełni Twoje oczekiwania.
Pyszny placek z budyniem z dodatkiem migdałów i truskawek albo ślimaczki z ciasta francuskiego nadziewane jabłkami. Co wolisz?
Aromat niebieskiego maku przywołuje świąteczny klimat. Spróbuj rogalików lub przepysznego makowca z jabłkami.