Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Nasz mistrz cukiernictwa przygotował dla Was dwa doskonałe przepisy! Jeden na klasycznego przekładańca, który pojawiał się w różnych wariacjach na stołach naszych babć i mam. W wersji Pawła Małeckiego warstwy ciasta przekładane są domowej roboty konfiturą truskawkową, masą budyniowo-kremową, migdałami oraz masą białkową. Szczyt ciasta wieńczy puszysta i słodka beza. Natomiast ślimaczki z ciasta francuskiego z jabłkami i cynamonem możemy zabrać ze sobą na drugie śniadanie – zarówno do pracy, jak i do szkoły! Taki słodki i pożywny przysmak z pewnością przypadnie Wam do gustu! Bierzcie się zatem do pieczenia razem z Pawłem Małeckim!
Placek z budyniem i konfiturą z truskawek
Ślimaczki z jabłkami i cynamonem z ciasta francuskiego
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Sernik pistacjowy
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Przekąski sylwestrowe
- Kutia
- Boczek pieczony
- Ryba z piekarnika
- Zupa grzybowa z makaronem
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Mini burgery
- Piernik świąteczny
- Ciasto marchewkowe
- Nuggetsy z kurczaka
- Ryba po japońsku


Trwa ładowanie komentarzy