Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Wszystkie składniki łączymy ze sobą jednocześnie do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasto musi być luźne, aby dało się je nakładać łyżką. Odstawiamy ciasto aż podrośnie na ok 15 min. Rozgrzewamy olej i smażymy do zarumienienia. Przepis jest banalnie prosty. Smacznego.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Wegetariańskie maki sushi
- Roladki ze schabu pod serowym beszamelem
- Kurczak z sosem truskawkowym
- Ziołowa lemoniada
- Krem z twarogu z truskawkami i rabarbarem
- Placek z rabarbarem
- Szparagi z mozzarellą i cytrynowym winegretem
- Ciasto migdałowe z morelami
- Tarta tatin z morelami
- Tortille z polędwicą wieprzową i sałatką z awokado
- Wrapy z krewetkami i warzywami z masłem cytrynowym
- Chleb z orzechów laskowych
- Omlety ziołowe z nadzieniem z serka grani i łososia
- Pikantne quesadillas z cukinią
- Risotto ze szpinakiem i smażoną rybą
- Ciastka z grzybami
- Jabłkowy chutney z cynamonem
- Musli z gotowanymi gruszkami i ze skyrem
- Ciabatta z pesto i grillowanym kurczakiem
- Syrniki
- Burger z łososia
- Omlet ze szparagami i z fasolką edamame
- Bułeczki bolońskie
- Zielony omlet z białek i puszysty twarożek
- Domowy egg drop sandwich
- Ryba z piekarnika
- Placuszki bananowe z czekoladą
- Kawa po turecku z kardamonem
- Placuszki bez laktozy z szynką
- Wrap z łososiem i warzywami
Komentarze (0)