Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Wszystkie składniki łączymy ze sobą jednocześnie do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasto musi być luźne, aby dało się je nakładać łyżką. Odstawiamy ciasto aż podrośnie na ok 15 min. Rozgrzewamy olej i smażymy do zarumienienia. Przepis jest banalnie prosty. Smacznego.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pistacjowy sernik baskijski
- Domek z piernika
- Makówki śląskie
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Uszka z grzybami
- Przekąski sylwestrowe
- Makowiec japoński
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Krokiety z mięsem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Boczek pieczony
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ryba z piekarnika
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Pieczona ryba po grecku
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Jajka na miękko
- Sałatka gyros
- Zupa grzybowa z makaronem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)