Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Wszystkie składniki łączymy ze sobą jednocześnie do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasto musi być luźne, aby dało się je nakładać łyżką. Odstawiamy ciasto aż podrośnie na ok 15 min. Rozgrzewamy olej i smażymy do zarumienienia. Przepis jest banalnie prosty. Smacznego.
Zobacz podobne
przepisy
Racuchy na maślance
Puszyste racuchy z kawałkami jabłek prosto z termorobota MC Smart. To pyszny pomysł na słodkie śniadanie lub obiad, który przygotujesz w kilka chwil.
Racuchy bez drożdży ze śliwkami
Pyszne i rumiane racuchy bez wyrastania! Wypróbuj ten prosty przepis i przygotuj puszyste placuszki z dodatkiem śliwek.
Racuchy z jabłkami
Racuchy z jabłkami to pomysł nie tylko na pyszny deser. Możesz je również przygotować na śniadanie!
Racuchy na jogurcie
Lekkie, jogurtowe placuszki bez laktozy – świetnie sprawdzą się podczas rodzinnego śniadania!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Wegańska ryba po grecku
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Pieczona ryba po grecku
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Kutia
- Kompot z suszu z cytryną
- Przekąski sylwestrowe
- Sernik piernikowy
- Śledzie po kaszubsku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ryba po japońsku
- Ciasto na pierogi
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pierogi z kapustą i grzybami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)