Fasolka z żurawinowo-ziołowym masłem

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • folię spożywczą

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: Przygotowujemy masło

Żurawinę i szczypiorek drobno siekamy, a z cytryny ocieramy skórkę. Dodajemy wszystko do miękkiego masła, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.

KROK 2: Formujemy roladę

Masło przekładamy na folię spożywczą – rozprowadzamy na całą szerokość folii i formujemy roladę. Wkładamy do zamrażarki.

KROK 3: Gotujemy fasolkę

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy, wykładamy na talerz, Podajemy z plastrami żurawinowo-ziołowego masła i obsypujemy orzeszkami pinii.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!