 
                
                     
                
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- folię spożywczą
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: Przygotowujemy masło
Żurawinę i szczypiorek drobno siekamy, a z cytryny ocieramy skórkę. Dodajemy wszystko do miękkiego masła, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
KROK 2: Formujemy roladę
Masło przekładamy na folię spożywczą – rozprowadzamy na całą szerokość folii i formujemy roladę. Wkładamy do zamrażarki.
KROK 3: Gotujemy fasolkę
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy, wykładamy na talerz, Podajemy z plastrami żurawinowo-ziołowego masła i obsypujemy orzeszkami pinii.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Jajka na miękko
- Uszka z grzybami
- Boczek pieczony
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Ciasto na pierogi
- Sernik pistacjowy
- Łazanki
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Mini burgery
- Guacamole
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Świąteczne pierniczki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Makowiec japoński
- Krokiety z mięsem
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Nuggetsy z kurczaka
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
  
				
				 
				
				 
				
				 
				
				 
    
Komentarze (0)