
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- folię spożywczą
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: Przygotowujemy masło
Żurawinę i szczypiorek drobno siekamy, a z cytryny ocieramy skórkę. Dodajemy wszystko do miękkiego masła, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
KROK 2: Formujemy roladę
Masło przekładamy na folię spożywczą – rozprowadzamy na całą szerokość folii i formujemy roladę. Wkładamy do zamrażarki.
KROK 3: Gotujemy fasolkę
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy, wykładamy na talerz, Podajemy z plastrami żurawinowo-ziołowego masła i obsypujemy orzeszkami pinii.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Pinsa verde
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Corn dog
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Spaghetti carbonara
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)