zobacz film Ciepło, cieplej, najcieplej na grillu

Pyszne, aromatyczne i odpowiednio przypieczone potrawy, to przepis na udane grillowanie i spędzenie wolnego czasu. Aby wszystkie dania Wam się udały, powinniście zadbać o ich odpowiedni sposób smażenia.

Jeśli nie możecie regulować poziomu rusztu grilla, a tym samym weryfikować temperatury smażenia potraw, może okazać się, że nie będą one takie jak być powinny i ulegną spaleniu. Ale spokojnie, mamy na to sposób. Odpowiednie przygotowanie grilla i właściwe rozsypanie węgla czy brykietu, to klucz do sukcesu

Obejrzyjcie nasz filmik i przekonajcie się jakie znaczenie mają strefy temperatury na grillu i dlaczego nie powinno się rozsypywać węgla czy brykietu na całej jego powierzchni. Oczywiście wszystko wyjaśni Wam Karol.

Kiedy już zapoznacie się ze strefami temperatur i sposobami na rozłożenie brykietu lub węgla, wypróbujcie nasze przepisy na dania z grilla. Możecie także nauczyć się kolejnych trików i zaskoczyć wszystkich swoimi grillowymi umiejętnościami. Przyjemnego i smacznego grillowania.

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram