Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Widzieliście kiedyś pięknie lśniące warzywa i owoce? Nie, nie były sztuczne. Taki efekt można osiągnąć za pomocą specjalnego triku. Klasyka kuchni PRLu wraca do łask, bo według Karola glazuruje się dzisiaj wszystkie warzywa i owoce. Na czym to polega? To nic innego jak nadawane połysku. A o osiągnięcie takiego efektu nie jest trudno. Jak to zrobić? Karol wie i Wam powie. Obejrzyjcie filmik, a dzięki poradzie naszego mistrza przygotowane przez Was warzywa i owoce olśnią wszystkich domowników i gości.
Jeśli szukacie przepisów na pyszne potrawy z warzyw, koniecznie zajrzyjcie do naszej książki kucharskiej.
A więcej tajemnic kuchennego słownictwa odkryjecie w dziele ABC kulinarne do którego już teraz serdecznie Was zapraszamy.
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Piernik świąteczny
- Klasyczna sałatka grecka
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Łazanki
- Spaghetti carbonara
- Makówki śląskie
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Kutia
- Sałatka gyros
- Ryba z piekarnika
- Makowiec japoński
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Jajka na miękko
- Śledzie po kaszubsku
- Zupa grzybowa z makaronem
- Guacamole
- Domek z piernika
Trwa ładowanie komentarzy