zobacz film Glazurowanie

Widzieliście kiedyś pięknie lśniące warzywa i owoce? Nie, nie były sztuczne. Taki efekt można osiągnąć za pomocą specjalnego triku. Klasyka kuchni PRLu wraca do łask, bo według Karola glazuruje się dzisiaj wszystkie warzywa i owoce. Na czym to polega? To nic innego jak nadawane połysku. A o osiągnięcie takiego efektu nie jest trudno. Jak to zrobić? Karol wie i Wam powie. Obejrzyjcie filmik, a dzięki poradzie naszego mistrza przygotowane przez Was warzywa i owoce olśnią wszystkich domowników i gości.

Jeśli szukacie przepisów na pyszne potrawy z warzyw, koniecznie zajrzyjcie do naszej książki kucharskiej.

A więcej tajemnic kuchennego słownictwa odkryjecie w dziele ABC kulinarne do którego już teraz serdecznie Was zapraszamy.

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram