
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Współcześnie umiejętność rozpalania grilla jest równie pożądana, co krzesanie ognia w epoce jaskiniowej – bez tego ani rusz! Wśród grillujących musi być bowiem przynajmniej jedna osoba, która potrafi zapanować nad żywiołem i nie tylko wznieci ogień, ale też utrzyma żar niezbędny do przyrządzenia mięsa.
Jeśli więc chcesz wzbudzić podziw kobiet i szacunek mężczyzn przybyłych na grill party, pokaż wszystkim, że wiesz, jak okiełznać ogień i podkręcić temperaturę pod grillem (i na imprezie!). Inaczej, bez dobrze rozpalonego rusztu możecie tylko pomarzyć o grillowanej karkówce w piwie czy młodych ziemniaczkach zawiniętych w boczek…
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ciasto na pierogi
- Piernik świąteczny
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Makówki śląskie
- Kutia
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Świąteczne pierniczki
- Nuggetsy z kurczaka
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Spaghetti carbonara
- Pieczona ryba po grecku
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Krokiety z mięsem
- Burek ze szpinakiem
- Sernik pistacjowy
- Jajka na miękko
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ciasto marchewkowe
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
Trwa ładowanie komentarzy