
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Pyszne, aromatyczne i odpowiednio przypieczone potrawy, to przepis na udane grillowanie i spędzenie wolnego czasu. Aby wszystkie dania Wam się udały, powinniście zadbać o ich odpowiedni sposób smażenia.
Jeśli nie możecie regulować poziomu rusztu grilla, a tym samym weryfikować temperatury smażenia potraw, może okazać się, że nie będą one takie jak być powinny i ulegną spaleniu. Ale spokojnie, mamy na to sposób. Odpowiednie przygotowanie grilla i właściwe rozsypanie węgla czy brykietu, to klucz do sukcesu
Obejrzyjcie nasz filmik i przekonajcie się jakie znaczenie mają strefy temperatury na grillu i dlaczego nie powinno się rozsypywać węgla czy brykietu na całej jego powierzchni. Oczywiście wszystko wyjaśni Wam Karol.
Kiedy już zapoznacie się ze strefami temperatur i sposobami na rozłożenie brykietu lub węgla, wypróbujcie nasze przepisy na dania z grilla. Możecie także nauczyć się kolejnych trików i zaskoczyć wszystkich swoimi grillowymi umiejętnościami. Przyjemnego i smacznego grillowania.
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makówki śląskie
- Nuggetsy z kurczaka
- Ciasto na pierogi
- Uszka z grzybami
- Klasyczna sałatka grecka
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ryba po japońsku
- Domek z piernika
- Śledzie po kaszubsku
- Kutia
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ciasto marchewkowe
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Golonka pieczona po bawarsku
- Krokiety z mięsem
- Boczek pieczony
- Makowiec japoński
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
Trwa ładowanie komentarzy