
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Zdecydowanie tak. Piwo to napój idealnie komponujący się z potrawami. Sztuka polega na dobraniu odpowiedniego gatunku piwa do potrawy. Mówi się, że lekkie, goryczkowe piwa to idealny aperitif, ciemne piwa pasują do zawiesistych sosów i pieczonych mięs, lekkie belgijskie piwa do ziół i ryb, a belgijskie piwa owocowe do lekkich, wytrawnych deserów.
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Świąteczne pierniczki
- Guacamole
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Pieczona ryba po grecku
- Uszka z grzybami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Mini burgery
- Ciasto marchewkowe
- Przekąski sylwestrowe
- Śledzie po kaszubsku
- Sernik pistacjowy
- Spaghetti carbonara
- Zupa grzybowa z makaronem
- Sałatka gyros
- Golonka pieczona po bawarsku
- Piernik świąteczny
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
Trwa ładowanie komentarzy