
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Lato w pełni! Słodkie czereśnie czy kwaskowate maliny na dobre zagościły w naszym menu. Pieczemy ciasta z rabarbarem, wiśniami, przygotowujemy knedle ze śliwkami lub morelami. Czerpiemy z obfitości pory letniej i staramy się zapamiętać te cudowne owocowe smaki. Jednak jeśli chcesz przemycić odrobinę słońca na zimowe popołudnia, zachęcamy do stworzenia własnej spiżarni! Wystarczą dobre przepisy, które znajdziesz na stronie Kuchni Lidla, kilka pustych słoiczków, świeże owoce i szczypta zapału!
Powiemy Ci, jak najlepiej wykorzystać rabarbar, wiśnie, porzeczki, brzoskwinie i inne owoce. A na koniec skorzystaj z naszych szablonów – wydrukuj na papierze samoprzylepnym kolorowe etykietki na słoiki, które pomogą zaprowadzić ład w Twojej spiżarni!
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Śledzie po kaszubsku
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Nuggetsy z kurczaka
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Piernik świąteczny
- Sałatka gyros
- Uszka z grzybami
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Domek z piernika
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Burek ze szpinakiem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Guacamole
Trwa ładowanie komentarzy