Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Zapewne na większości wigilijnych stołów zagości karp. Jak sprawić karpia, by uzyskać dwa piękne filety? Jak uzyskać płaty ryby, które idealnie nadadzą się do usmażenia lub do pokrojenia na mniejsze kawałki i będą się wspaniale prezentować na talerzu?
Karol Okrasa pokaże Ci prosty trik, jak estetycznie i szybko pozbawić karpia ości.
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledzie po kaszubsku
- Jajka na miękko
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Spaghetti carbonara
- Mini burgery
- Pieczona ryba po grecku
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ryba z piekarnika
- Kutia
- Makowiec japoński
- Sernik pistacjowy
- Guacamole
- Ciasto marchewkowe
- Śledź w oleju
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ryba po japońsku
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Przekąski sylwestrowe
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Piernik świąteczny
Trwa ładowanie komentarzy