Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Karol Okrasa serwuje coś w sam raz dla amatorów mięsa, a szczególnie amatorów idealnego steku. Stek nie potrzebuje wielu dodatków i przypraw, bo w tym przypadku to smak mięsa jest najważniejszy. A idealny smak, a także stopień wysmażenia, uzyskasz, jeśli przygotujesz stek według sprawdzonego sposobu Karola. Obojętnie, czy wolisz stek krwisty, średnio wysmażony lub całkowicie wysmażony, dowiesz się o nim wszystkiego właśnie z tego filmu. Zaczynając od grubości kawałka mięsa, przez sposób przyprawienia, a kończąc na dokładnej temperaturze smażenia. Nie sposób nie zauważyć, że Karol wie o stekach wszystko! Dowiedz się i Ty!
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Nuggetsy z kurczaka
- Ciasto marchewkowe
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Makowiec japoński
- Świąteczne pierniczki
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ryba po japońsku
- Spaghetti carbonara
- Ciasto na pierogi
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Jajka na miękko
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Kutia
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pierniki
- Domek z piernika
Trwa ładowanie komentarzy