
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Szkolenie degustatorów to długi i wymagający proces. Podstawowe szkolenie zajmuje nawet kilkanaście miesięcy. Po tym czasie osoby o najlepszych predyspozycjach (najlepiej wyczuwające i zapamiętujące smaki i zapachy) pretendują do przyjęcia do panelu degustacyjnego.
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sernik pistacjowy
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Spaghetti carbonara
- Śledzie po kaszubsku
- Mini burgery
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Nuggetsy z kurczaka
- Domek z piernika
- Guacamole
- Sałatka gyros
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Makowiec japoński
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ryba z piekarnika
- Łazanki
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Golonka pieczona po bawarsku
- Jajka na miękko
Trwa ładowanie komentarzy