Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ciasto kruche to podstawa wszelkich tart, zarówno słodkich, jak i słonych. Można w nim także zapiekać mięso i ryby. Paweł Małecki z ciasta kruchego, oprócz przygotowania spodu do tarty, potrafi także wyczarować przepiękne dekoracje. Ciasto kruche jest tak plastyczne, że możesz z niego wycinać najróżniejsze wzory i dekorować tarty na wiele sposobów! Wystarczy, że przygotujesz rozwałkowane ciasto kruche, formy do wycinania w ulubionych kształtach i zaczniesz wycinanie! Tak ozdobiona tarta będzie doskonałym pomysłem na słodki upominek!
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ryba po japońsku
- Mini burgery
- Zupa grzybowa z makaronem
- Śledź w oleju
- Śledzie po kaszubsku
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Łazanki
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Boczek pieczony
- Klasyczna sałatka grecka
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ciasto marchewkowe
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Makowiec japoński
- Przekąski sylwestrowe
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Kutia
Trwa ładowanie komentarzy