Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Na hasło „konserwanty” wielu zwolenników zdrowego odżywiania się dostaje gęsiej skórki. Niestety, gdyby nie konserwujące dodatki, jedzenie psułoby się szybciej, niż nadążalibyśmy je zjadać.
Na szczęście do słoiczków z przetworami wcale nie musimy dodawać chemicznych wytworów, bo mamy w kuchni produkty, które są naturalnymi konserwantami. Jakie? O tym opowie Wam Paweł. Obejrzyjcie koniecznie!
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Krokiety z mięsem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Kutia
- Domek z piernika
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Nuggetsy z kurczaka
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Jajka na miękko
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Mini burgery
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Sernik pistacjowy
- Przekąski sylwestrowe
- Łazanki
Trwa ładowanie komentarzy