
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Jeśli chcemy, aby białko mięsa lub jajek nie ścięło się do końca, musimy je poszetować, czyli… podgrzać do bardzo wysokiej temperatury. Poszetowanie oznacza podgrzanie, ale nie zagotowanie. Nadal macie wątpliwości o co chodzi? Obejrzyjcie najnowszy filmik, a wtedy na pewno zostaną one rozwiane. Karol jak zwykle powie Wam z czym to się je.
Więcej kuchennych tajemnic odkryjecie w zakładce Triki kulinarne. Później pozostaje Wam już tylko przyjemność gotowania z naszymi mistrzami, których przepisy znajdziecie oczywiście na naszym portalu.
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Kutia
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Guacamole
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Jajka na miękko
- Śledź w oleju
- Burek ze szpinakiem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Mini burgery
- Sernik pistacjowy
- Makowiec japoński
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Piernik świąteczny
- Boczek pieczony
- Świąteczne pierniczki
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ryba po japońsku
Trwa ładowanie komentarzy