zobacz film Rozpalamy pod grillem!

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!


Współcześnie umiejętność rozpalania grilla jest równie pożądana, co krzesanie ognia w epoce jaskiniowej – bez tego ani rusz! Wśród grillujących musi być bowiem przynajmniej jedna osoba, która potrafi zapanować nad żywiołem i nie tylko wznieci ogień, ale też utrzyma żar niezbędny do przyrządzenia mięsa.

Jeśli więc chcesz wzbudzić podziw kobiet i szacunek mężczyzn przybyłych na grill party, pokaż wszystkim, że wiesz, jak okiełznać ogień i podkręcić temperaturę pod grillem (i na imprezie!). Inaczej, bez dobrze rozpalonego rusztu możecie tylko pomarzyć o grillowanej karkówce w piwie czy młodych ziemniaczkach zawiniętych w boczek…

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!