zobacz film
![Rozpalamy pod grillem! Rozpalamy pod grillem!](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/6513b3e3e6b7-ac5608ffa3-KW17_KO_Skuteczne rozpalanie grilla i podtrzymywanie zaru.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Współcześnie umiejętność rozpalania grilla jest równie pożądana, co krzesanie ognia w epoce jaskiniowej – bez tego ani rusz! Wśród grillujących musi być bowiem przynajmniej jedna osoba, która potrafi zapanować nad żywiołem i nie tylko wznieci ogień, ale też utrzyma żar niezbędny do przyrządzenia mięsa.
Jeśli więc chcesz wzbudzić podziw kobiet i szacunek mężczyzn przybyłych na grill party, pokaż wszystkim, że wiesz, jak okiełznać ogień i podkręcić temperaturę pod grillem (i na imprezie!). Inaczej, bez dobrze rozpalonego rusztu możecie tylko pomarzyć o grillowanej karkówce w piwie czy młodych ziemniaczkach zawiniętych w boczek…
Trwa ładowanie komentarzy