
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Zielone liście szpinaku sprawdzają się zarówno w sałatkach, jak i w daniach na ciepło. Podane w każdy sposób są smaczne, a do tego pełne witaminy C, B i E.
Bogaty w łatwo przyswajalne żelazo szpinak jest polecany w przypadku anemii, a ze względu na wysoką zawartość kwasu foliowego powinny go spożywać szczególnie kobiety w ciąży.
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Boczek pieczony
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Łazanki
- Uszka z grzybami
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ryba po japońsku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto marchewkowe
- Makówki śląskie
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Piernik świąteczny
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Sernik pistacjowy
- Krokiety z mięsem
- Guacamole
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sałatka gyros
Trwa ładowanie komentarzy