Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Słoiczki z domowej roboty dżemem czy konfiturą prezentują się na spiżarnianej półce zazwyczaj tak pięknie, że aż żal je jeść! Ale jeść należy, a nawet trzeba, bo choćby nie wiadomo jak dokładnie przebiegał proces pasteryzacji i zamykania, to z czasem się psują. Dlatego nie czekajcie i zajadajcie.
A jak już otworzycie słoiczek, to… o tym też opowie na filmie Paweł. Obejrzyjcie i dowiedzcie się, jak trwałe są domowe przetwory!
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Uszka z grzybami
- Burek ze szpinakiem
- Pieczona ryba po grecku
- Łazanki
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Pistacjowy sernik baskijski
- Mini burgery
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Jajka na miękko
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pierniki
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ryba z piekarnika
- Golonka pieczona po bawarsku
- Klasyczna sałatka grecka
- Makowiec japoński
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Śledź w oleju
Trwa ładowanie komentarzy