Sposób na oliwki

Co powiecie na wakacje wśród oliwnych gajów? Dzięki Kuchni Lidla nie musicie wcale wyjeżdżać do śródziemnomorskich krajów, by spróbować oliwkowych smaków w nowym wydaniu. Tu przepisów na dania z oliwkami – zarówno tymi czarnymi, jak i zielonymi – nie brakuje! Na śniadanie proponujemy grzanki z tapenadą, na obiad – pomidory faszerowane czosnkowym purée, a na kolację – pyszną focaccię z pomidorami i bazylią. Gwarantujemy smakowe doznania niczym w śródziemnomorskiej tawernie!

Grzanki z czarną i zieloną tapenadą

Grzanki z czarną i zieloną tapenadą

Pomidory faszerowane z purée pachnącym czosnkiem i z oliwkami

Pomidory faszerowane z purée pachnącym czosnkiem i z oliwkami

Focaccia z oliwkami, pomidorami i bazylią

Focaccia z oliwkami, pomidorami i bazylią

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram