Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Co powiecie na wakacje wśród oliwnych gajów? Dzięki Kuchni Lidla nie musicie wcale wyjeżdżać do śródziemnomorskich krajów, by spróbować oliwkowych smaków w nowym wydaniu. Tu przepisów na dania z oliwkami – zarówno tymi czarnymi, jak i zielonymi – nie brakuje! Na śniadanie proponujemy grzanki z tapenadą, na obiad – pomidory faszerowane czosnkowym purée, a na kolację – pyszną focaccię z pomidorami i bazylią. Gwarantujemy smakowe doznania niczym w śródziemnomorskiej tawernie!
Grzanki z czarną i zieloną tapenadą
Pomidory faszerowane z purée pachnącym czosnkiem i z oliwkami
Focaccia z oliwkami, pomidorami i bazylią
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Piernik świąteczny
- Sałatka gyros
- Boczek pieczony
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Spaghetti carbonara
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Ciasto marchewkowe
- Makówki śląskie
- Ryba z piekarnika
- Domek z piernika
- Sernik pistacjowy
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Jajka na miękko
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pieczona ryba po grecku
- Guacamole
- Golonka pieczona po bawarsku
- Świąteczne pierniczki



Trwa ładowanie komentarzy