Delikatne, puszyste, lekkie

Czekoladowe ciasta lub desery z olbrzymią ilością karmelu tracą wiosną na atrakcyjności. Kiedy robi się cieplej, zapominamy o ciężkich, wyrazistych w smaku deserach i zaczynamy poszukiwać lżejszych smakołyków. Do takich z pewnością należą puszyste galaretki zrobione ze świeżych lub mrożonych truskawek. Jeśli wolisz coś słodszego, wybierz drugi przepis Pawła Małeckiego. Przygotuj niezwykłe gotowane bezy w sosie waniliowym. Deser wyśmienicie smakuje zarówno na ciepło, jak i zimno.

Galaretka truskawkowa ze spienionym jogurtem

Galaretka truskawkowa ze spienionym jogurtem

Puszysta pływająca wyspa

Puszysta pływająca wyspa

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram