Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Kuchnia francuska, w tym także desery, słynie nie tylko z wybornego smaku, ale też z pięknej formy podania dań. Proponowany przez Pawła Małeckiego minitorcik migdałowy „Paris” jest wprost stworzony do tego, by zachwycać żołądki i oczy gości na wytwornych przyjęciach. Ale na odrobinę elegancji można pozwolić sobie nie tylko od święta! Francuskie brioche z czekoladą to słodkie bułeczki, które śmiało można podać na śniadanie podczas leniwego, rodzinnego weekendu. Jeśli chcecie wiedzieć, jak je zrobić, koniecznie przeczytajcie przepis naszego cukiernika!
Minitorcik migdałowy "Paris"
Francuskie brioche z czekoladą
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Burek ze szpinakiem
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Śledź w oleju
- Makówki śląskie
- Sałatka gyros
- Jajka na miękko
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Krokiety z mięsem
- Ciasto marchewkowe
- Pistacjowy sernik baskijski
- Śledzie po kaszubsku
- Uszka z grzybami
- Klasyczna sałatka grecka
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Pierniki


Trwa ładowanie komentarzy