Klasyki na stole

Istnieją takie wyroby cukiernicze oraz piekarnicze, które wpisują się w klasykę. Do takich z pewnością należy chałka drożdżowa z maślaną kruszonką. Świeża i mięciutka najlepiej smakuje z masłem lub konfiturą. Teraz możesz przygotować ją w swojej kuchni dzięki sprawdzonemu przepisowi Pawła Małeckiego, naszego mistrza cukiernictwa!

Jeśli jesteś fanem wszelkich placków, polecamy placek kokosowo-malinowy. Kakaowy spód i warstwa wiórków kokosowych to niezwykle smaczne połączenie. Łatwy w wykonaniu i nieczasochłonny – może stać się Twoim ulubionym plackiem!

Placek kokosowo-malinowy

Placek kokosowo-malinowy

Chałka drożdżowa z maślaną kruszonką

Chałka drożdżowa z maślaną kruszonką

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram