Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Gdy organizujemy przyjęcie, dbamy o każdy szczegół – wyprasowany obrus, najlepszą porcelanę i… piękną dekorację potraw. Często jednak speszeni brakiem manualnych zdolności ograniczamy się do przyozdobienia deseru listkiem mięty lub łyżką bitej śmietany. Czy słusznie? Oczywiście, że nie!
Paweł pokaże Wam, że zrobienie pięknych dekoracji to całkiem prosta sprawa – wystarczy dobry nożyk oraz rękaw cukierniczy. Z jego pomocą w zaledwie parę minut wyczarujecie pomarańczowe wachlarze, truskawkowe gwiazdki i śmietanowe warkocze.
Z pewnością zachwycicie swoich gości, podając im tak udekorowany torcik Cytrynowe Orzeźwienie lub ciasto ryżowe. I nikt nie uwierzy, że było to takie łatwe! A może lepiej się im wcale nie przyznawać i uchodzić w towarzystwie za mistrza cukierniczych dekoracji? Pewne sekrety są równie słodkie jak te desery!
Trwa ładowanie komentarzy