Nie bój się, spróbuj!

Ratunku! Pająk na talerzu! – nie ma się jednak czego bać, bo pająk jest z czekolady i siedzi sobie grzecznie na kawałku dyniowo-marchewkowego ciasta. To mrożące krew w żyłach ciasto to propozycja Pawła na halloweenowe przyjęcie – zachwyci najmłodszych, zaskoczy starszych, a smakować będzie z pewnością wszystkim! Jeśli jednak nie w głowie Wam strachy i macie ochotę na mniej kontrowersyjne słodkości, koniecznie spróbujcie cassata alla siciliana – biszkoptowy tort przekładany masą z serka ricotta i karmelizowanymi orzechami jest również straaaasznie smaczny!

Pajęczynka (ciasto dyniowo-marchewkowe)

Pajęczynka (ciasto dyniowo-marchewkowe)

Cassata alla Siciliana

Cassata alla Siciliana

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram