Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Pyszne, chrupiące kajzerki na ciepło, wypełnione smakowitą niespodzianką – farszem z kiszonej kapusty i cebuli!
liczba polubień: 147 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Doskonały przepis na jedno z naszych narodowych dań – domowe pierogi z pysznym, pachnącym grzybami farszem. Musisz się nauczyć je robić!
liczba polubień: 373 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Pyszne nawiązanie do kuchni niemieckiej. Puszyste purée z kaparami i chrupiący kurczak smakują fenomenalnie!
liczba polubień: 181 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!