Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Gołąbki po grecku, czyli dolmades z mięsno-ryżowym farszem, polecają się na lekki obiad lub imprezową przekąskę! Przygotuj je, korzystając z przepisu Karola!
46 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Kuchnia arabska pełna jest przypraw i wyraźnych smaków! Spróbuj liści winogron faszerowanych ryżem z dodatkiem mięty, szafranu i rodzynek.
76 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:40 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!