Wytrawna strona gruszki

Gruszkowe szaleństwo trwa! Gałęzie drzew i sklepowe regały uginają się od ich słodkiego ciężaru, więc nic, tylko korzystać! Gruszki w masowych ilościach trafiają więc do ciast, kompotów i deserów. Ale może by tak spróbować jak smakuje gruszka w wersji wytrawnej, na przykład z dodatkiem pleśniowych serów, musztardy i mięsa? Jeśli jeszcze nie mieliście okazji skosztować tych wyjątkowych połączeń smaków i konsystencji, jak najszybciej wypróbujcie nasze przepisy. Gwarantujemy, że będzie pysznie!

Tarta z gruszką i gorgonzolą

Tarta z gruszką i gorgonzolą

Grillowany indyk z pieczoną gruszką i serem pleśniowym

Grillowany indyk z pieczoną gruszką i serem pleśniowym

Tosty z gruszkami i serem

Tosty z gruszkami i serem

Trwa ładowanie komentarzy

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram