
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Kromki pieczywa smarujemy z jednej strony masłem i odwracamy je nieposmarowaną stroną do góry. Drugą stronę smarujemy musztardą. Na 4 kromkach układamy plasterki szynki i pokrojony w plastry camembert. Gruszkę pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy w plasterki, które następnie układamy na serze. Na wierzchu układamy nieco rukoli i wszystkie 4 kromki przykrywamy pozostałym chlebem (masłem na zewnątrz).
Tak przygotowane pieczywo układamy na patelni grillowej i smażymy z obu stron. Gdy tosty się przyrumienią, a ser w środku zacznie się roztapiać, zdejmujemy z patelni.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Pinsa verde
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
- Dorsz z piekarnika w czosnku i cytrynie
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
4340 dni temu
smak tostów mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Gruszka isę świetnie komponuje z musztardą. Zdecydowania wchodzi to do mojego menu.
odpowiedz
4348 dni temu
Gruszki kupione w Lidlu i tosty zrobione,całkiem pyszne,świetne połączenie smakowe.
odpowiedz