
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Siekamy zioła i czosnek. Miękkie masło w temperaturze pokojowej łączymy z ziołami i czosnkiem.
Pieczywo przekrawamy, grillujemy je od strony przekrojenia, aż się lekko zarumieni. Studzimy i smarujemy ziołowym masłem.
Zcieramy ser zółty i kroimi mozzarellę mini na połówki. Pieczywo posypujemy serem i na każdą kromkę kładziemy po kilka połówek minimozzarelli.
Kładziemy grzanki na ruszt i grillujemy, aż ser się rozpuści.
Zobacz podobne
przepisy
Cukiniowe pizze
Oryginalna przekąska z grilla: plastry cukinii przyozdobione pieczarkami, pomidorem, salami i roztopionym serem.

Owocowe szaszłyki
Smakowita mieszanka owoców podpieczonych na grillu w postaci szaszłyków. Podana ze słodkim sosem miodowym i orzechami.

Kurczaki-Patyczaki
Kurczaki-Patyczaki to danie polecane dzieciom, które z pewnością im zasmakuje.

Muffiny bananowe z czekoladą
Smakowite, wilgotne muffiny, pełne bananów i czekolady sprawdzą się na każdym przyjęciu – będą smakować dzieciom i dorosłym!

Komentarze (4)
3327 dni temu
tak pysznie wygląda i tak smakuje!
odpowiedz
3707 dni temu
Mniam ;)
odpowiedz
3763 dni temu
Pyszny i prosty przepis, zapowiada się pysznie, a taką ładną bazylię dziś w lidlu kupiłam i pyszne bułeczki :)
odpowiedz
3768 dni temu
Wyglądają cudnie :) Na pewno zrobię :)
odpowiedz
zobacz wszystkie