Grillowane grzanki z serem
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Siekamy zioła i czosnek. Miękkie masło w temperaturze pokojowej łączymy z ziołami i czosnkiem.

Pieczywo przekrawamy, grillujemy je od strony przekrojenia, aż się lekko zarumieni. Studzimy i smarujemy ziołowym masłem.

Zcieramy ser zółty i kroimi mozzarellę mini na połówki. Pieczywo posypujemy serem i na każdą kromkę kładziemy po kilka połówek minimozzarelli.

Kładziemy grzanki na ruszt i grillujemy, aż ser się rozpuści.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (6)

Avatar
  • gasei gasei
    424 dni temu
    Korzeń pietruszki wymieniony jest w składnikach, natomiast nie występuje w przepisie.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    423 dni temu
    Bardzo dziękujemy za uważne czytanie przepisu! Faktycznie zamiast korzenia pietruszki w składnikach powinna być natka. Przepis jest już poprawiony, także życzymy udanego gotowania!
  • Gość Gość
    3753 dni temu
    tak pysznie wygląda i tak smakuje!

    odpowiedz

  • blechpol70 blechpol70
    4133 dni temu
    Mniam ;)

    odpowiedz

  • Gosia Gosia
    4189 dni temu
    Pyszny i prosty przepis, zapowiada się pysznie, a taką ładną bazylię dziś w lidlu kupiłam i pyszne bułeczki :)

    odpowiedz

  • Gość Gość
    4194 dni temu
    Wyglądają cudnie :) Na pewno zrobię :)

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!