Młode ziemniaki z grilla w boczku
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotuj

  • Wykałaczki

Przygotowanie

Oskrobane młode ziemniaki gotujemy prawie do miękkości w osolonej wodzie, odcedzamy.
Każdego ziemniaka obtaczamy w mieszance przypraw, owijamy plastrem boczku, który spinamy wykałaczką.
Grillujemy tak długo, aż boczek wyraźnie się zarumieni.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (10)

Avatar
  • Gość Gość
    231 dni temu
    Ziemniaki z rusztu to smakowity dodatek, który lubią wszyscy :) Nic tylko grillować ziemniaczki :)

    odpowiedz

  • Marta Marta
    717 dni temu
    No no smakowicie to wygląda. Za tydz. Maź przyjeżdża na urlop... na grillu będą same pysznosci:)

    odpowiedz

  • Gość Gość
    722 dni temu
    Bardzo fajne zestawy grille a tak się męczyłem z meni

    odpowiedz

  • Gość Gość
    802 dni temu
    Ten boczek to parzony czy wędzony?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    802 dni temu
    Najlepiej użyć boczku surowego.
  • deedee1987 deedee1987
    1649 dni temu
    zachęcam do wypróbowania, ciekawy pomysł na ziemniaczki. Ja osobiście wolę robić zawsze nieco inne ziemniaczki niż te tradycyjne.

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1710 dni temu
    Ziemniaczki są przepyszne!!!!

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1765 dni temu
    pyszne

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1801 dni temu
    Wygladasz bomba

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1811 dni temu
    Nie próbowałam ale już jestem głodna...majówka nie pozwoliła ale na pewno wypróbuję ...

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram