Burgery

Burgery to podstawa domowych fast foodów. Różnorodność i bogactwo dodatków, które mogą je wypełniać, nie zna granic. Nic więc dziwnego, że w Kuchni Lidla czeka na was mnóstwo przepisów, dzięki którym za każdym razem przygotujecie burgera o innym smaku. Tylko spójrzcie!

Sprawdzone przepisy na tradycyjne burgery wołowe!

Wśród różnych rodzajów burgerów najpopularniejszy jest na pewno burger wołowy. Mielone mięso wołowe albo wieprzowo-wołowe stanowi jego podstawowy składnik. Reszta to dodatki, które komponuje się według uznania, dlatego też w Kuchni Lidla burger jawi się tak różnie w tylu przepisach. Sprawdźcie już teraz, jak zrobić burgery wołowe, w tym m.in. jak przyrządzić burger wołowy z grilla:

Po wypróbowaniu przepisów Kuchni Lidla sztuka przyrządzania burgera domowego nie będzie dłużej nikomu obca. A skoro wiecie już, jak zrobić i z czym podać burgery domowe, to nie marnujcie więcej czasu i zabierajcie się do pracy. Przygotowanie burgera z Kuchnią Lidla to czysta przyjemność!

Wegańskie burgery – sprawdź nasze przepisy!

Jedną z ciekawszych propozycji jest przepis na burger wegański. Pewnie zastanawiacie się, jak to w ogóle możliwe, że burger może istnieć w wersji bez mięsa. To proste. Wystarczy zastąpić mięsny składnik jego alternatywą, np. tofu albo ciecierzycą. Najprostszy przepis na wegeburger z tofu znajdziecie w Kuchni Lidla. A gdy poznacie już smak burgera wege z tofu i warzywami, to warto też skusić się na burgera z czerwonej fasoli. Na pewno dobrym wyborem będzie też burger z fasoli z kremem mango ­– połączenie niecodziennych składników sprawi, że powstanie burger o niebanalnym smaku. Będziecie sięgać po niego częściej, niż przypuszczacie. Warto przekonać się o tym osobiście!

przeczytaj więcej

rozwiń opis

Kuchnia meksykańska

Burgery

wróć do Fast Food

Zastosuj

Filtry

Trudność

Czas

Diety specjalne

Autor dania

Gotowe

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram