Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Ciasta
Rozsmakuj się w przepysznej tarcie rabarbarowej. Kruchy spód, aksamitna panna cotta z rabarbarem, a do tego wstążkowe dekoracje.
liczba polubień: 6 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Czas na wiosenne smaki! Przygotuj tartę z dodatkiem nasion laski wanilii, wypełnioną słodkim nadzieniem rabarbarowym!
liczba polubień: 189 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Kruche ciasto, nadzienie rabarbarowo-truskawkowe i chrupiąca beza. Paweł Małecki wie, jak przygotować iście wiosenny deser!
liczba polubień: 148 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!