Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Wyjątkowy, ciemny, sycący. Prawdziwy chleb żytni na naturalnym zakwasie. 100% mąki żytniej.
Czytaj więcej &rquo;
Ciemny, pyszny, bogaty. Lśniąca skórka, szczodrze obsypana ziarnami słonecznika, a wewnątrz pełnia smaku i przyjemność chrupania – mąka żytnia i obfitość słonecznikowych ziaren.
Smakowite połączenie pszennej i żytniej mąki z chrupiącym dodatkiem ziaren słonecznika, siemienia lnianego i ziaren soi.
Rodzynki, płatki owsiane, otręby, ziarna, orzeszki ziemne… a wszystko to zamknięte w chrupiącej bułeczce, doskonałej na rozpoczęcie dnia!
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!