Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Owoce drobno siekamy. Dodajemy twarożek oraz miód i całość mieszamy tak, by składniki połączyły się. Bułki przekrawamy na pół i smarujemy gotową pastą.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka viva camembert
Pszenna bułka z chrupiącą skórką, francuski ser i słodka żurawina – prosty sposób na kanapkę o oryginalnym smaku!
3 sposoby na jesienne śniadanie
Rozgrzewające pomysły na śniadanie – batoniki czekoladowe, musli z jabłkiem i dynią, owsianka! Wypróbuj!
Tosty francuskie z bananami
Słodkie śniadanie, które zachwyci najmłodszych – tosty francuskie z bananami i sosem limonkowym. Koniecznie wypróbuj!
Tosty z kremem piankowym i orzechowym
Dla fanów kanapek na słodko – krem à la marshmallows! Najlepiej smakuje na tostach razem z kremem czekoladowym i bananami!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Kutia
- Wegańska ryba po grecku
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Błyskawiczne pierniczki
- Sałatka gyros
- Wigilijny makowiec
- Pistacjowy sernik baskijski
- Śledzie po kaszubsku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Uszka z grzybami
- Ryba po japońsku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pieczona ryba po grecku
- Ciasto na pierogi
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)