Kanapka VIVA CAMEMBERT
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

1. Prażymy na patelni ziarna słonecznika.
2. Bułkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
3. Ser camembert kroimy w plastry i układamy na dolnej warstwie bułki.
4. Na camembert nakładamy żurawinę – taką ilość, jaką lubicie.
5. Posypujemy całość prażonymi ziarnami słonecznika.
6. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno. 
 

Bułka pszenna

bułka pszenna

Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.

 

 
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram