Kanapka viva camembert

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

1. Prażymy na patelni ziarna słonecznika.
2. Bułkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
3. Ser camembert kroimy w plastry i układamy na dolnej warstwie bułki.
4. Na camembert nakładamy żurawinę – taką ilość, jaką lubicie.
5. Posypujemy całość prażonymi ziarnami słonecznika.
6. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno. 
 

Bułka pszenna

bułka pszenna

Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.

 

 
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Kanapka ciabattella

Smakowita przekąska, którą zrobisz w kilka minut. Świeże pieczywo, mozzarella, pomidory, bazylia i oliwa to esencja Włoch.

Kanapka ciabattella

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Kanapka na bogato

Chrupiąca bagietka wypełniona po brzegi smakowitością: delikatnym filetem z piersi indyka, warzywami oraz sosem!

Kanapka na bogato

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Kanapka paryżanka

Delikatny rogalik, twaróg, odrobina konfitury i listki mięty – pyszny pomysł na francuskie śniadanie w pięć minut!

Kanapka paryżanka

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Kanapka ciao ciabatta

Delikatny chleb pszenny, na którym ułożono włoskie przysmaki. Świetny pomysł na pyszne śniadanie!

Kanapka ciao ciabatta

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 1 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!