
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
1. Prażymy na patelni ziarna słonecznika.
2. Bułkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
3. Ser camembert kroimy w plastry i układamy na dolnej warstwie bułki.
4. Na camembert nakładamy żurawinę – taką ilość, jaką lubicie.
5. Posypujemy całość prażonymi ziarnami słonecznika.
6. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno.
Bułka pszenna
Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Spaghetti carbonara
- Corn dog
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Camembert z grilla
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)