Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
1. Prażymy na patelni ziarna słonecznika.
2. Bułkę przekrawamy wzdłuż, smarujemy masłem.
3. Ser camembert kroimy w plastry i układamy na dolnej warstwie bułki.
4. Na camembert nakładamy żurawinę – taką ilość, jaką lubicie.
5. Posypujemy całość prażonymi ziarnami słonecznika.
6. Przykrywamy drugą częścią bułki. Podajemy na zimno.
Bułka pszenna

Delikatny, mięciutki miąższ pod lśniącą, chrupiącą skórką. Każda kanapka z nią będzie smakować wyjątkowo.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ryba z piekarnika
- Burek ze szpinakiem
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Jajka na miękko
- Ryba po japońsku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Krokiety z mięsem
- Mini burgery
- Domek z piernika
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Golonka pieczona po bawarsku
- Sałatka gyros
- Guacamole
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Przekąski sylwestrowe
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)