Kanapka ciabattella
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

1. Ciabattę przekrawamy wzdłuż.

2. Myjemy pomidorki koktajlowe i pokrawamy je w plasterki.

3. Zrywamy kilka listków bazylii, myjemy je i osuszamy.

4. Odsączamy z zalewy minimozzarelle, dobrze je osuszamy.

5. Na spód ciabatty kładziemy minimozarelle oraz pokrojone pomidorki.

6. Polewamy wszystko octem balsamicznym i oliwą z oliwek oraz przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.

7. Dekorujemy całość listkami bazylii.

Ciabatta

ciabatta

To biały włoski chlebek o wyjątkowo delikatnym, lekko puszystym wnętrzu oraz cieniutkiej, chrupiącej skórce.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Gość Gość
    4078 dni temu
    uwielbiam taki zestaw !

    odpowiedz

  • kubiszonek kubiszonek
    4104 dni temu
    Bardzo dobra kanapka!!!!

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!