Kanapka ZIELENINA Z GRILLA
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

1. Ciabattę przekrawamy wzdłuż.

2. Kroimy w plastry warzywa: bakłażana, cukinię, pomidora, krążki cebuli oraz czosnek i usmaż je na patelni grillowej.

3. Kroimy w paski oliwki.

4. Na spód kanapki układamy warstwami usmażone warzywa: pomidor, cebulę, bakłażana, cukinię oraz czosnek.

5. Dekorujemy oliwkami i oregano, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem solą, i polewamy całość oliwą z oliwek.

Ciabatta

ciabatta

To biały włoski chlebek o wyjątkowo delikatnym, lekko puszystym wnętrzu oraz cieniutkiej, chrupiącej skórce.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Ola Ola
    1636 dni temu
    Uwielbiam warzywka grillowane a w tej kanapce wyglądają bosko,świetny pomysł na przekąskę.

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram